Klar tidsfrist for nyt Køge Stadion

Drømmen hedder et nyt Køge Ny Stadion , men er der overhovedet nogen, der vil investere de nødvendige millioner i projektet.

Det skal Per Bendix fra Bendix Consult finde ud af. Han er netop blevet ansat af Køge Kommune til at løse opgaven, og fristen for en afklaring er april 2013. Målet er at finde investorer for cirka 400 millioner kroner, og Per Bendix er positiv, skriver DAGBLADET Køge.

- Køge er et udviklingsområde med et kolossalt potentiale og derfor interessant som langsigtet investering. Det kan for eksempel være pensionskasser og lignende, som kan give stadionprojektet finansiel råstyrke, siger Per Bendix.

Han ser det samtidig som nødvendigt at få lokale kræfter med i kredsen af investorer, så Køge Ny Stadion bliver udviklet på Køge-områdets egne præmisser.

Per Bendix oplyser, at han allerede er i gang med at undersøge markedet for investorer, der kan have interesse i at sætte penge i Køge Ny Stadion.

Og næste skridt bliver at gå i dialog med udvalgte investorer og derefter udarbejde forslag til byrådet om, hvordan et privat-offentligt samarbejde mellem investorer og Køge Kommune kan organiseres. Det nye stadion skal ligge der, hvor det nuværende Køge Stadion ligger i dag.

Dermed kommer Køge Ny Stadion til at ligge tæt på offentlig transport og midtvejs mellem Køge Station og den kommende station i Køge Nord. Samtidig bliver det nye stadion nabo til Køgehallerne. Et nyt stadion skal også rumme de mange mindre foreninger, som i dag har lokaler i området.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik