Mand taget med 70 narkoampuller i maven

En 33-årig mand er varetægtsfængslet for indsmugling af ampuller med heroin og kokain, som han havde slugt.

Toldere i Kastrup Lufthavns terminal 3 spottede torsdag middag en 33-årig mand fra Libanon, der opførte sig mistænkeligt. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at han havde slugt 70 ampuller med narko. De 40 ampuller var med heroin på i alt 400 gram, og 30 ampuller var med kokain på i alt 300 gram.

- Han erkendte selv, at han havde en del narko i maven, og han ligger i øjeblikket og venter på, at de kommer ud naturligt, siger Steffen Steffensen, leder af narkosektionen i Københavns Politi, til Ritzau.

Manden er varetægtsfængslet in absentia - uden at være til stede - i 26 dage ved dommervagten i København. Han er i øjeblikket indlagt på Hvidovre Hospital. Når det er forsvarligt, skal den 33-årige igen for en dommer.

Ros til tolderne fra narkosektionen

I løbet af de seneste to uger er der nu taget tre personer med en stor

mængde narko i maven, og tolderne får ros fra narkosektionen.

- Det er et rigtigt flot stykke arbejde af tolderne i lufthavnen. De er virkelig gode til at spotte og udspørge, så vi finder dem med narko i maven, siger Steffen Steffensen.

Den 24. august tog toldere en 30-årig nigerianer, som havde 99 kugler i maven. Det viste sig at give udsving som kokain, og sammenlagt var der 985 gram. Han fløj ind fra Bruxelles.

Dagen efter fandt tolderne frem til 580 gram kokain i maven på en polak, der kom med et fly fra Barcelona.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik