Zoo-offer gik direkte hen til tigerburet

Obduktionen fortæller, at det 20-årige tigeroffer døde omkring midnat og derfor ikke bevægede sig rundt i zoo.

Den 20-årige mand, som onsdag omkom i tigerburet i Zologiske Have i København gik mere eller mindre direkte hen til buret, efter at han havde forceret hegnet.

Sådan lyder politiets konklusion, efter torsdagens obduktion af tigerofferet. Den viser, at dødstidspunktet har været midnat plus minus to timer.

- Stykker vi det sammen med de oplysninger vi har om, at han forcerede hegnet omkring 22-23-tiden, fortæller det os, at han er gået nærmest målrettet eller i hvert fald har befundet sig ved tigerne kort tid efter, at han forcerede hegnet, siger Lars Borg, talsmand for politiet.

Obduktionen fortæller ligeledes, som politiet allerede formodede, at den 20-årige døde af et kraftigt bid i struben med stort blodtab til følge.

- Det medførte en øjeblikkelig død, siger Lars Borg.
Det vides endnu ikke, om baggrunden for den 20-åriges ophold i zoologisk have, og derfor heller ikke, om han var deprimeret og begik selvmord, eller om der var tale om en ulykke.

Om han var påvirket på nogen måde på dødstidspunktet vides heller ikke.
- Nej, de undersøgelser kommer først i næste uge, siger Lars Borg.

Den 20-årige mand havde bopæl i København, og han havde stort set intet med sig, da han endte sine dage i kamp med tre angribende tigre. Han havde hverken mobiltelefon eller taske på sig, men kun et papir på hans opholdstilladelse samt nøgler til en lejlighed.

Mandens ene sko røg af i vandgraven, og efter drabet slæbte tigrene manden op på et forhøjet plateau midt i tigeranlægget.

Det var her, personale fra Zoologisk Have opdagede liget af den skambidte mand.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik