Otte anholdt ved politiaktion

Københavns Politi, Bagmandspolitiet og Skats afdeling for økonomisk kriminalitet slog tidligere i dag til i en omfattende aktion mod såkaldt kædesnyd i rengøringsbranchen.

Ifølge Københavns Politi blev otte personer anholdt ved aktionen, der fandt sted adskillige steder i hovedstadsområdet, hvor i alt 24 adresser blev ransaget.

Den omfattende sag har været under efterforskning i knap 8 måneder og politiet mener at kunne bevise snyd for skat og moms af en omsætning på en kvart milliard kroner. Den formodede hovedmand er en mand af mellemøstlig oprindelse og han skal ifølge politiet være frontfigur i et rengøringsfirma.

Stråmmænd har konstant oprettet nye selskaber, der har fungeret som underentreprænører, men disse lukker efter kort tid og tilbage står statskassen med et stor tab, fordi der ikke betales moms og skat.

Rengøringen er blandt andet udført på hoteller, men her ved man ikke nødvendigvist, at de er noget galt. Man har nemlig i god tro indgået kontrakter med et stort selskab om arbejdet.

Se mere om denne historie i vores udsendelse kl. 19.30.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik