Mistænkt Shell-røver melder sig selv

Røver trak kniv på en Shell-tank på Roskildevej i Rødovre. Nu har han meldt sig og sigtes for drabsforsøg.

En ekspedient i en 7-eleven på en Shell-tank på Roskildevej i Rødovre blev tidligt mandag morgen udsat for en voldsomt røveri, hvor en mand stak ud efter ham med en kniv.

Mandag aften meldte en mand, der mistænkes for røveriet, sig selv til Københavns Vestegns Politi.

Manden, der er 34 år og fra Rødovre, er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg. Han fremstilles tirsdag i grundlovsforhør, oplyser politiets efterforskningsleder Charlotte Skovby.

Politiet havde tidligere mandag efterlyst den mistænkte røver, som var blevet filmet af tankens videoovervågningskameraer.

På den baggrund kunne politiet offentliggøre et billede af manden på sin hjemmeside og i pressen, og det fik tilsyneladende manden til at føle jorden brænde under sig. Mandag aften henvendte han sig på Albertslund politigård.

Det var ved 4-tiden søndag nat, at en røver indfandt sig i tankstationens kiosk. Han trængte om bag disken, hvor han gik til angreb på ekspedienten med en stor køkkenkniv.

Ved angrebet blev ekspedienten ramt overfladisk i en arm og i skulderen, men det lykkedes ham at vriste kniven fra manden. Derpå stak manden af fra tankstationen uden at få noget bytte med sig.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik