32 års fængsel til jetsettets narkobagmænd

Det nyttede hverken for den 33-årige Kim Petersen fra Hørsholm eller den 30-årige Søren Mikkelsen fra Charlottenlund at ændre strategi i forbindelse med ankesagen om opblanding af mere end 200 kilo amfetamin og kokain i en decideret narkofabrik, der blev afsløret i Herringløse ved Roskilde for to år siden.

Ifølge DAGBLADET Roskilde stadfæstede Østre Landsret nemlig dommen over dem begge sent fredag eftermiddag. Dommene lyder på 16 års fængsel til hver, lige som der skal konfiskeres tre millioner kroner fra såvel Kim Petersen som Søren Mikkelsen. Det er de beløb, landsretten skønner, de to har tjent ved at sælge narkoen i det nordsjællandske jetset,
Kim Petersen havde ellers brudt to års total tavshed i landsretten, hvor han forklarede, at han var blevet presset til at blande narko af lånehajer. Ifølge hans egen forklaring nåede han dog kun at blande beskedne mængder.
Søren Mikkelsen, der i byretten havde nægtet at kende til narkofabrikken, ændrede i landsretten forklaring og fortalte, at han havde været på stedet, men dengang var der ikke narkofremstilling. Dét kendte han intet til, sagde han.
Begge blev imidlertid fældet af, at deres dna blev fundet i laboratoriet, og at de begge havde købt store mængder kartoffelmel og vodka af samme type, som blev fundet i narkofabrikken. Retten konkluderede derfor - lige som byretten - at al den indkøbte kartoffelmel og vodka var blevet brugt til opblanding af stærk narko og kom på den baggrund frem til, at de to har opblandet og solgt over 200 kilo amfetamin og kokain. Det gør sagen til den største i danmarkshistorien for så vidt angår realiseret salg af narkotika.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik