Epileptiker kørte galt: Ramte fortovscafé

En 28-årig bilist, som lider af epilepsi, var skyld i trafikuheld, hvor han ramte københavnsk fortovscafé.

Det var efter alt at dømme et epileptisk anfald, som bærer skylden for det dramatiske trafikuheld på Falkoner Allé på Frederiksberg tirsdag eftermiddag.

Her ramte en personbil en anden bil og torpederede derefter en fortovscafé.

- Det er føreren af køretøjet, som rammer caféen, som umiddelbart virker til at være skyld i hændelsen, fortæller den centrale vagtleder Mads Firlings fra Københavns Politi.
- Der er ikke narkotika eller spiritus involveret. Personen bag rattet lider af epilepsi, og det er med stor sikkerhed årsagen til, at uheldet opstår, tilføjer han.

Bagge biler er totalskadede efter trafikuheldet.
Det er dog kun bilisten med epilepsi - en 28-årig mand - som kom til skade i kollisionen. Hans kvæstelser er dog ikke alvorlige ifølge politiet. Cafégæsterne slap helt med skrækken.

Politiet blev alarmeret om ulykken klokken 16.24, og der blev sendt ambulancer til området, som hurtigt blev spærret af.

33-årige Mette Stilling så ulykken ske:

- Jeg kommer cyklende på den modsatte side af Frederiksberg Centret og hører hvinende bremser og ser en bil køre over i modsatte vejside og ind i den café, der ligger lige ved siden af centret, med et ordentligt brag, siger hun til ekstrabladet.dk.

Politiets bilinspektører skal nu undersøge bilerne, som har været involveret i ulykken.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik