Norwegian lurer på lukkede Cimber-ruter

Det norske lavprisselskab vurderer, om man skal gå ind på de ruter, konkursramte Cimber har efterladt.

Cimber Sterlings konkurs torsdag har efterladt flere ledige ruter fra København til flere byer rundt om i Danmark, hvilket ikke er gået ubemærket hen hos det norske lavprisselskab Norwegian, som blandt andet flyver mellem København og Aalborg.
Selskabet vurderer i øjeblikket, om man har ledig kapacitet at sætte ind på de ledige ruter og om det kan betale sig at satse på mere indenrigsflyvning i Danmark.
- Vi er naturligvis i gang med at vurdere de ruter, der er blevet åbne, fortæller Johan Bisgaard Larsen, Informations- og marketingchef i selskabets danske afdeling.
Han vil ikke ind på, hvilke ruter, man eventuelt er interesserede i. Men han regner med, at der vil komme en udmelding inden for den nærmeste tid, om hvorvidt Norwegian vil gøre yderligere indtog i Danmark.
Selskabet har tidligere fløjet i direkte konkurrence med Cimber Sterling på ruten fra København til Karup, men kunne ikke gøre den rentabel på grund af den hårde konkurrence. En konkurrence, som nu er væk.
- Nu har vi tidligere været på Karup-ruten og vi følger alle ruterne tæt. Nu er det en ny situation uden Cimber, men man kan ikke på nuværende tidspunkt sige hverken det ene eller det andet, siger Johan Bisgaard Larsen.
- Vi kigger bredt på alle ruter, men der er selvfølgelig nogle ruter, som er bedre end andre for os. Her er det værd at understrege, at vi flyver i store Boeing-fly og ikke små propelfly, siger han.
Norwegian har tilbudt alle strandede Cimber-passagerer i udlandet, at de kan flyve billigt med Norwegian, så længe, der er ledig kapacitet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik