Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Lynstegt laks med mangosalsa Kokostrøfler Sommercocktails Sprød laksecarpaccio Sød og sund jordbærtærte Farverige chokoladekugler Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Dampet bulgur med urter og muslingeragout
 
Mere information

Dampet bulgur med urter og muslingeragout

29-03-12 15.45

Lounge |
Opskrift af Jan Hurtigkarl

2 personer

Ingredienser
1 kg blåmuslinger
150 g skårede gulerødder
150 g skårede bladselleri
2 stk skalotteløg
1 fed hvid løg
Lidt olivenolie
1 citronskal
1 spsf. gurkemeje
1 bdt. forårsløg
3 dl. hvidvin
Frisk koriander eller bredbladet persille
150 g bulgur

Fremgangsmåde
Bulgur koges i dobbelt mængde vand med lidt salt i 10 minutter. Hældes på en sigte og hviler 10 min. Men kog gerne en pose og gem det til andre retter, for det holder sig længe.

Vask muslingerne under rindende vand og kassér de åbne, hvis de ikke lukker sig ved et lille bank på skallen. Skær bladselleri, gulerødder, løg og hvidløg i små stykker. Varm en tykbundet gryde op, tilsæt olivenolie og steg urterne sammen med gurkemeje.

Kom muslingerne i gryden sammen med vinen og damp dem ved stærk varme under låg. De skal dampes, til de alle er åbne.

Tag muslinger op på en tallerken og pil halvdelen ud af skallerne.

Hæld muslingefond og urter i en gryde sammen med de kogte bulgur. Smages til med salt og pebermølle og revet citronskal.

De pillede muslinger kommes op I bulgur og serveres med friskhakket koriander.



Lounge - seneste
1 2 Næste