Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg
 
Mere information

Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg

22-03-12 09.00

Lounge 1 |
Opskrift af Søren Ejlersen

4 personer

Ingredienser
4 skiver rugbrød
2 avocado
1 citron, saft og både
1 bæger rygeost
200 g stenbiderrogn
1 bundt radiser
½ bundt purløg
Havsalt og sort peber

Fremgangsmåde

Flæk citronen, tag en kvart fra og skær resten i både, og server dem til.

Flæk avocadoerne og kasser sten. Skrab kødet ud i et helt stykke med en ske og skær det i tynde skiver. Dryp med citronsaft.

Skær 4 skiver rugbrød og rist dem på brødristeren.

Smør et godt lag rygeost på, krydr med salt og peber og fordel avocadoskiverne herpå.

Top med en rigelig skefuld rogn og drys generøst med radiseskiver og fintklippet purløg.

Server med ekstra citron til at dryppe over.



Seneste 10 udsendelser